Hirdetések

Hirdetések 2017. április 16.

· Holnap, húsvéthétfőn két szentmise lesz itthon, 11 és 18 órakor. 13.00- kor szentmise lesz a gyilkostói Szent Kristóf kápolnában. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Kedden folytatódik a Szent Antal kilenced. Az előbbi évekhez hasonlóan minél többen kapcsolódjunk bele a kilenced végzésébe, kérve Szent Antal közben járását.
· Csütörtökön, április 20-án szentségimádást tartunk az esti szentmise után.
· Ezután egész évben minden pénteken az irgalmasság órájában, délután 15 órától keresztút lesz itt a templomban. Aki szeretne csatlakozni, megteheti.
· Városunkban a búzaszentelés április 30-án lesz.
· Katolikus Plébánia egy kutatást végez a plébánia közösségében. A kutatás során az egyházközség tagjainak vallásosságával, szociális helyzetével, a plébánia közösségi életével kapcsolatos kérdéseket vizsgálunk. Célunk, hogy jobban megismerjük az egyházközség tagjainak igényeit és véleményét a plébánia működésével kapcsolatosan. Kérdőív formájában történik a kutatás, ami húsvét után veszi kezdetét. Azon híveket, akik megkérdezésre kerülnek, kérem tisztelettel, hogy működjenek együtt a kérdező biztossal. Ez a munka a jövő tekintetében, mindnyájunk javát fogja szolgálni.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items