Hirdetések

Hirdetések 2017. május 7.

· A májusi ájtatosságok minden nap az esti szentmise előtt 17.30 órakor kezdődnek.
· Kedden folytatódik a Szent Antal kilenced.
· Csütörtökön, május 11-én 19 órától Bodó Márta: Testben élünk című könyvének bemutatója lesz a plébánián. A kötet a testben élünk témáját több oldalról is körüljárja. Mindenkit szeretettel várunk!
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek minden szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!
· Május 15, az utolsó határidő, amikor még rendelkezhetnek jövedelmi adójuk 2%-áról. Azok, akik még nem éltek a lehetőséggel, kérjük, ajánlják fel egyházközségünk részére. Az űrlapok elvihetők a kijáratnál.
· Kapható a MÉGIS a kispapok lapja. Igényes és tartalmas munka. Ára 5 lej.
· Ma Jó Pásztor és a Hivatások vasárnapja. Ezen a napon különösen imádkozunk a papi és szerzetesi hivatásokért. Az első vasárnapi szentségimádást is ezzel a szándékkal végezzük, ugyanakkor 17-18 óra közölt imaórát tartunk, amelyre várjuk, a kedves híveket is.
· A SZENT KORONA és koronázási kincseink nyomában című DVD kapható a plébánián. Ára 35 lej.
· Köszönetét fejezi ki az Őszirózsák Idősek klubja azoknak, akik a lábnyiki gyermekek kirándultatását anyagilag támogatták: Szt. Márton alapítvány, Közbirtokoság, Fapicom, Mark House, Beti Florex, Gyergyói Bolt, Amigo Intercost, Harmopan, Kolping család, Tarisznyás Márton múzeum, Halvirág bábszínház, Csomafalvi uszoda, Ilyés Andrea, Bajkó házaspár- Tibor és Ildikó, Imbrea házaspár - László és Mónika, György Tibor, Kós Károly iskola, mint partner
· Szombaton, május 13-án 18 órától a fatimai Mária jelenés 100. évfordulója alkalmából imaórára, majd 19.00 órától szentmisére kerül sor a Szent Miklós templomban, amelyre szeretettel várnak mindenkit.
· Szintén május 13-án Domokos Pál Péter Gyergyói-medence gyermekkórusainak találkozója lesz, d.e. 11.00 - órától a Szt. Miklós templomban.
· Diákok nyári lelki táborát szervezik június 22-30. között. Iratkozni lehet a hitoktatóknál és a Szt. Miklós plébánián. Előleg 10 lej.
· Ferences ösvény címmel 3 hétvégés programot szerveznek főként fiatalok számára, amelynek célja a ferences lelkiséggel való ismerkedés. Az első hétvége május 19-21 között lesz Szárhegyen. További információk a hirdetőtáblán.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items