Hirdetések

Hirdetések 2017. augusztus 20.

· Mivel aug. 20-a van a szentségimádás a 11 órás szentmise végétől az 18 órás szentmise kezdetéig fog tartani.
· Plébániánk meghívást kapott a szeptember 10-én tartandó kiskunmajsai Kisboldogasszony búcsúra. Az utazás ára 200 lej, amelyből 100 lejt előlegként kell befizetni. Indulás szept. 7-én 22 órakor. Iratkozni lehet a plébánián aug. 25-ig.
· Az idei 1 Úton Nemzetközi Zarándoknap aug. 26-án, szombaton a gyermeket várókért szerveződik. Városunkból a zarándokok 13 órakor indulnak a Szent Miklós templomtól a szárhegyi Ferences templomhoz, ahol 16 órai kezdettel Tamás József püspök úr celebrálja az ünnepi szentmisét. A zarándokok csoportja 13,30 órakor érkezik ide a Szt. István templomhoz, itt is lehet csatlakozni hozzájuk. Mindenkit hívunk, mindenkit várunk!
· 2017. szeptember 2-3-án a Krigel Sport Klub X. alkalommal szervezi meg a Székelyföldi Lovas Ünnepet – Gyergyószentmiklóson – a lovas pályán. A rendezvény keretében az idén több mint 70 különböző lovas, kutyás és kulturális program lesz megtekinthető. Szeptember 3-án – vasárnap 11 órától most már sokadik alkalommal kerül sor a szabadtéri szentmisére – szintén a gyergyószentmiklósi lovas pályán. A szervezők szeretettel látnak minden kedves érdeklődőt!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items