Hirdetések

Hirdetések 2018. január 21.

· Városunkban az ökumenikus imahét január 22 - 28 között lesz megtartva. A szertartások este 18 órától kezdődnek. Az imahét programja:
- Hétfő: - Szent István templom
- Kedd: - Örmény katolikus templom
- Szerda: - Református templom
- Csütörtök: - Unitárius imaház
- Péntek: - Baptista imaház
- Szombat: - Munkás Szent József templom
- Vasárnap:- Szent Miklós templom
· Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára 2018. február 3-án, szombaton este 19.00 – órától a Szent Miklós plébánián. Kérjük, jelentkezzenek a házasságkötésre készülő fiatalok.
· A tavalyhoz hasonlóan idén is farsangi bált szervezünk a gyerekek részére a plébánia hittantermében szombaton, január 27-én délelőtt 11 órától. Jelmezben várjuk a gyerekeket és szívesen látjuk a szülőket is. Farsangi fánkot, süteményt is szívesen fogadnak a szervezők.
· Január 22-én ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját. Ennek tiszteltére a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ újból meghívta a budapesti Góbé zenekart. Hétfőn este hét órától a művelődési ház színháztermében ad koncertet a hattagú együttes. A Góbé a Kárpát-medencei népzenei hagyományt szabadon variálja, lazán és izgalmasan kapcsolja a jazz, a blues, a reggae és a klasszikus zene elemeivel. Jegyek elővételben a művelődési központ irodájában válthatók.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items