K Ö N Y Ö R Ö G J Ü N K

Gyöngédség és Irgalom Istene, Te meghallgattad egyszülött Fiad könyörgését, amikor Ő életét adta az egész világ üdvöségéért. Hallgasd meg a mi imádságunkat is, akik a világért könyörgünk ezen éjszakai órában. Áraszd el tuláradó irgalmaddal mindazokat, akikre segítségül hívtuk a Te nevedet.

Szent Fiad áldozatához csatlakozva mi is eljussunk az Ő dicsőségébe, hogy énekelhessük a Te szeretetedet örökkön-örökké. Ámen.

"Mindenható Istenem! Köszönöm, hogy olyan édesanyát adtál nekem, aki megtanított engem legelőször is imádkozni. Áldd meg őt, és áldj meg minden édesanyát, akik az anyai méltóságban részesültek, és vállalták mindazokat a fáradalmakat, amelyeket értünk tűrni és szenvedni kellett. Óvd meg őket, ahogyan ők óvtak bennünket minden veszélytől, lemondva minden kényelemről. Add, ó Istenünk, hogy minden édesanya a Te Szíved szerint nevelje gyermekeit! És áldd meg kérünk, a nagymamákat is, akik nekünk szüleinket felnevelték.

Végül, boldogságos Szűzanyánk, Hozzád fordulunk, Fogadj minden édesanyát anyai palástod alá, segítsd őket, hogy olyan szeretettel gondozzák gyermekeiket, amint Te gondoztad egyszülött Szent Fiadat. Növeld az édesanyákban is, bennünk is a hitet, a reményt és a szeretetet, segíts hogy soha el ne veszítsük ezt. Taníts meg arra, hogy Istenben bízva boldogok legyünk minden veszélyben, s hogy egykor a fényes égi hazában Veled együtt dicsőíthessük a teljes Szentháromságot. Ámen."

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items