IMÁDKOZZUNK AZ ÉDESANYÁKÉRT

Atyánk, szeretettel fordulunk Hozzád, Szűzanyánk pártfogásával és könyörgünk jó édesanyákért!

Azokért, akik tiszta szívből vágyódnak gyermekáldásért, hogy hittel és bizalommal forduljanak az Élet Urához - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akik kisbabát hordoznak méhükben és azok egészséges fejlődéséért! - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akik aggódva hordozzák magzatukat, hogy a félelem helyett a Gondviselésbe vetett bizalom uralkodjék szívükben - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akiknek nehéz a várandósság, talán fáradtak, betegek, hogy kitartóan bízzanak Isten erejében - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akiknél valami betegséget fedeztek fel az orvosok, és elbizonytalanodtak - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akiknek megfordult fejében az abortusz lehetősége, hogy rá tudják bízni magukat a legnagyobb szeretetre, az isteni gondviselésre - - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akik pár órán belül vagy talán éppen most szülni fognak - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akik kórházi kezelésben részesülnek és gyógyulniuk kell még a szülés előtt - - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akik első gyermeküket várják! - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért, akik többedik gyermeküket vállalják - - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért a szülőkért, akik kisbabájuk mellett virrasztanak, keveset alszanak, szeretettel figyelik kisbabájuk első napjait - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért a szülőkért, akik gyermekeikért készek számtalan lemondásra, és az Élet felé fordulnak - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért a szülőkért, akik nem merülnek bele a munkába és az anyagi világba, hanem tudatosan szánnak időt gyermekeikre - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért a szülőkért, akik a valódi életre nevelik gyermekeiket, egyszerűségben, becsületben és tisztességben -- Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért a szülőkért, akik együtt imádkoznak gyermekeikért és gyermekeikkel - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Azokért a szülőkért, akik e világ szelleme szerint élnek és elhanyagolják gyermekeik igazi keresztény életre nevelését - Kérünk Téged, hallgass meg minket!

Könyörögjünk! Istenünk, köszönjük Neked édesanyánkat. Áldd meg a Szűzanya áldásával a világ összes asszonyát, hogy az édesanyai szív áldásaival tudjanak felnőni nemzedékek a Te nagyobb dicsőségedre.

Amen.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items