Hirdetések - március 22.

· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.
· Egyházközségünkben a Triduum (3 napos szentbeszéddel egybekötött előkészület a Húsvétra) március 23 – 24 - 25-én lesz. Vezetője Bilibók Géza marosújvári plébános.
· Szerdán, március 25-én Gyümölcsoltó boldogasszony ünnepe. A szentmise 18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Pénteken, március 27-én 19 órától folytatódik a Belső Iránytű. Előadást tart Borsos Annamária pszichológus – A bennünk lévő belső erő pozitív hatása az életünkre címmel.
· Szombaton, március 28-án de. 9 órától húsvéti nagytakarítás lesz a templomban, ahová minden segítséget szívesen fogadunk!
· Jövő vasárnap Virágvasárnap, a barkaszentelés 11 órakor kezdődik és folytatódik a szentmisével.
· Jövő vasárnap kezdődik a nyári időszámítás. A mi templomunkban a szentmisék időpontja nem változik, továbbra is az esti szentmisék 18 órától kezdődnek.
· Megkérjük az imacsoportok vezetőit, hogy a nagyszombati szentségimádás sorrendjét jelöljék be a sekrestyében található űrlapon.
· Húsvét közeledtével a kedves hívektől adományokat fogadunk el a Szentsír díszítésére.
· A hagyományossá vált nagyszerdai keresztút az idén is meg lesz tartva. A gyülekezés az örmény templomban nagyszerdán, ápr. 1-én du. 18 órakor lesz, majd áldás után indul a keresztút a Csobothegy-i Szent Anna kápolnához. Mindenkit szeretettel várnak!
· Plébánia Ifjúsága és egyben ministráns csoport zarándoklatát az idén is megszervezik Gyulafehérvárra, nagycsütörtökön. A Zarándoklatra iratkozni lehet, Boldizsár Ferenc segédlelkésznél. Az utazás ára 40 lej.
· Mindenki számára nyitott előadásra kerül sor Krisztus valóban feltámadt?! címmel. Az előadó Dr. Mărgulescu Cotiso, a kolozsvári Imádság Háza vezetője, az „Atyám házában" című Mária Rádiós műsor szerkesztője. Az előadásra - amely március 28-án szombaton, 19 órától lesz a Szent István plébánia nagytermében – mindenkit szeretettel várnak!

Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

· LUKA LÁSZLÓ, szül. Marosvásárhelyen, a Luka Gusztáv és néhai Kóbori Melinda róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett SAITOC GABRIELLÁVAL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a néhai Saitoc Vasile és Lecsenka Olga róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük először.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items