Hirdetések - július 12.

• Búcsús szentmisék lesznek:
– július 22-én, szerdán de. 11.00-órától Kilyénfalván.
– július 25-én, szombaton déli 12.00-órától - a „Szent Anna" kápolnánál – A keresztalja a kápolnához de. 9.00 órakor indul a Szent Miklós templomtól – a családokért végzett keresztút imádkozásával.
– július 26-án, vasárnap délután 13.00-órától – a gyilkostói „Szent Kristóf" kápolnánál.
Az idén a Szent Anna és a Szent Kristóf kápolnák búcsúja egy napra esik, ezért a Szt. Anna kápolna búcsúját egy nappal korábra tettük!
• Szintén búcsú lesz a Pricske-tetőn augusztus 2-án déli 12 órakor.
• A hívek támogatását kérjük a három éves halláskárosult Szilágyi-Madarász Mátyás részére. Az egyházközségünkhöz tartozó kisfiúnak mindkét fülére hallókészülék szükséges, amelynek beszerzése a szülők számára nagy megterhelést jelent. Ezért kérjük, – aki teheti – anyagilag támogassa a készülékek megvásárlását. Adományaikat a kijáratnál elhelyezett dobozba tehetik. Köszönjük!
• Rózsafüzér Társulatok, Máriás lelkületű csoportok és lelkiségek 10. találkozója lesz július 25-én Székelyvéckén. Jelentkezni lehet Szabó Enikőnél. Részletek és telefonszám a kifüggesztett hirdetőtáblán!

Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

• ÁBRAHÁM SZABOLCS-LÁSZLÓ, szül. Gyergyószentmiklóson, az Ábrahám László és Tamás Julianna róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett JANUSONYTE LAURA MONIKÁVAL, aki szül. a litvániai Rokiskis-ben, a Gintautas Janusonis és Liucija Dzikaviciüté róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük harmadszor.

• EGYED GYÖRGY, szül. Gyergyóújfaluban, az Egyed Máté Ferenc és Elekes Darabont Veronika róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett ZERKULA ILDIKÓVAL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a Zerkula Zoltán és Dobondi Magdolna róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük harmadszor.

• FOGAS SZABOLCS, szül. Gyergyószentmiklóson, a Fogas Mihály és néhai Szász Erzsébet Ilona róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett BORKA EMŐKÉVEL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a Borka Mihály és Páll Mária róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük másodszor.

• BOROSNYAI FERENC TIBOR, szül. Gyergyószentmiklóson, a néhai Borosnyai Ferenc és Orosz Judit Mária róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett BAIDIK ERIKÁVAL, aki szül. Margittán, a Baidik János István és Pap Margit róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük másodszor.

Adományok:
A Szent István templom és plébánia javára
Összesen: 100 lej
- 1 név nélkül adományozó – 100 lej

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items