Hirdetések - augusztus 9.

• Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján déli 12 órától búcsús szentmise lesz Szárhegyen.
• „Egy úton" címmel nemzetközi zarándok nap lesz az egységért a Mária rádió szervezésével, aug. 22-én, szombaton. Gyergyószentmiklósról Szárhegyre zarándokolunk. A zarándok csoport szombaton, aug. 22-én 12.30 órakor indul a Szent Miklós templomból, majd ide érkeznek a Szent István templomba és egy közös áldás után együtt indulunk Szárhegyre, ahol részt veszünk a 16 órakor kezdődő szentmisén a ferences zárdatemplomban. Kérjük, hogy akik részt szeretnének venni a zarándoklaton, szombaton 12.30 órára, jöjjenek ide a templomba. Mindenkit szeretettel várunk.

Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

• COVASAN ALIN, szül. Gyergyószentmiklóson, a Covasan Viorel és Butunoi Maria ortodox szülők fia házasságkötésre jelentkezett MADARAS VERONIKÁVAL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a Madaras István és Leopold Ágnes róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük harmadszor.

• TAMÁS TIBOR, szül. Gyergyószentmiklóson, a Tamás István és Zsuzsánna róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett SÁNDOR ANITA RENÁTÁVAL, aki szül. Nagyszalontán és lakik Gyergyószentmiklóson, a Sándor Csaba és Tyra Tünde róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük másodszor.

• MOLNÁR NORBERT-LÁSZLÓ, szül. Gyergyószentmiklóson, a Molnár Pál és Keresztes Hajnal róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett DEMETER NOÉMIVEL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a Demeter Dénes és Dezső Éva róm. kat. szülők leányával. Hirdetjük másodszor.

• FARKAS ZOLTÁN, szül. Gyergyószentmiklóson, a Farkas Gyula és György Rózália róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett HORVÁTH ALEXANDRÁVAL, a Horváth Sándor és Sanda Domnica szülők leányával. Hirdetjük először.

Adományok:
A Szent István templom és plébánia javára
- Elhunyt Gál Margit hozzátartozói – kínálkodás helyett – 400 lej
- Szárhegyi úti rózsafüzér csoport – 200 lej

Összesen: 600 lej

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items