Hirdetések - szeptember 27.

· Ma Szentírás vasárnapja. Templomunkban maratoni Szentírásolvasás lesz a 11 órás szentmise után. Bíztatjuk a híveket a részvételre!
· Holnap, hétfőn lesz egyházközségünkben az örökös szentségimádási nap. A szentségimádás a kifüggesztett beosztás szerint zajlik és 18 órakor ünnepi szentmisével zárul.
· Holnaptól, szeptember 28-tól, a Szent Miklós templomban az esti szentmisék 18.00-órától lesznek!
· Szept. 29-én, kedden, Szent Mihály ünnepe, a gyulafehérvári székesegyház búcsúja. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Pénteken első péntek, meglátogatjuk a betegeket és a szokásos szentségimádásokat megtartjuk.
· Felkészítőt tartunk, szülök és keresztszülők részére pénteken este 19 órától plébánián.
· Lelki napot tartunk pedagógusok számára október 3-án, szombaton a Szent István plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán!
· Október 1-én, csütörtökön örökös szentségimádási nap lesz a Szent Miklós templomban, amely 18 órakor ünnepi szentmisével zárul.
· Október hónapban Rózsafüzér ájtatosságot tartunk minden este 17.30 órától. Arra kérjük a rózsafüzért társulat vezetőket, hogy a sekrestyében található űrlapokon jegyezzék be az októberi ájtatosságok vezetésének sorrendjét.
· Október 5-én elkezdődnek a plébániai hittanórák a következő beosztások szerint:
- Hétfő: 13.15 – 14.15 - Elsőáldozók
- Kedd: 13.15 – 14.00 – I. - II. osztály; 14.00 – 15.00 – IV. – V. osztály; 16.00 – 17.00 – VI. – VII. – VIII. osztály; 19.00 – Ifjúsági óra
- Szerda: 16.00 – 17.30: Bérmálási felkészítő
· A kedves híveket ezúton tájékoztatjuk, hogy megkezdődött a temetőben a ravatalozó kápolna előtti tér befedése. Ahhoz, hogy a munkálatok a szent szertartásokat minél kevésbé zavarják, a déli harangszó ideje alatt leállnak, és 12,20 perckor folytatódnak. A temetési szertartások lehetőleg 16 órától kezdődnek, és ha szükséges, akkor a kis Romfeld kápolnából. A bejárat a Temető utcából, az oldalsó kis ajtón történik. A kedves hívek és a hozzátartozók szíves megértését kérjük és előre is köszönjük a megértésüket.
· Az Idősek világnapja alkalmából szeretettel meghívjuk a szépkorúakat október 1-jén, csütörtökön 10 órai kezdettel a Szent Miklós templomban tartandó ünnepi szentmisére, majd ezt követően, fél 12-től a Korona nagytermébe, ahol rövid ünnepség és agapé keretében ünnepeljük városunk időseit.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items