Hirdetések - szeptember 18.

· Kedden, szept. 20-án az esti szentmise után szentségimádást tartunk!
· Isten szolgája Márton áron püspök születésének 120. és halálának 36. évfordulóját ünnepeljük szept. 29-én, Szt. Mihály ünnepén. Erre az eseményre főegyházmegye szerte imakilenceddel készülünk. A mi templomunkban az imádságot minden esti szentmise után végezzük szept. 20-28 között.
· Plébániánk autóbuszt indít Gyulafehérvárra szept. 29-én, Szt. Mihály ünnepén a székesegyház búcsúünnepére, amelynek keretében lesz Márton Áron püspök úr újratemetése. Az utazás ára 37 lej. Iratkozni lehet a plébánia titkárságán.
· Jövő vasárnap, szept. 25-én Szentírás vasárnapja. Templomunkban maratoni Szentírásolvasás lesz, amire jelentkezőket várunk. Iratkozni lehet a sekrestyében.
· Kérjük az imacsoportokat és Rózsafüzér Társulatokat, hogy a szept. 28-án tartandó Örökös szentségimádási napra jelentkezzenek a sekrestyében.
· Minden pénteken 15 órától keresztutat végzünk itt a templomban. Szeretettel várjuk a híveket.
· Zarándoklat indul Medugorjebe október 19-25 között. Az utazás ára 200 euro, amelyből 100 eurót előlegként kell befizetni. Jelentkezni lehet a plébánia irodában.
· Felnőtt bérmálkozói csoport indul szeptember végén a Szt. Miklós plébánián. Biztatjuk mindazon fiatalokat, felnőtteket, akik még nem részesültek a bérmálás szentségében és jövőben szeretnének, jelentkezzenek a plébánia irodában.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items