Hirdetések - november 27.

· Holnaptól megkezdődnek a RÓRÁTÉ szentmisék hétfőtől péntekig reggel 6.00 órától. Ebben a templomban szombaton nincs roráté szentmise. A roráté szentmisék alkalmával gyónási lehetőség lesz egészen karácsonyig. Kiemeljük, hogy minden szerdán gyermekrorátét végzünk, ahová szeretettel várjuk a gyerekeket.
· Nov. 30, dec. 1-én, nincs irodai szolgálat.
· Folytatódnak a plébániai hittanórák a kifüggesztett beosztás szerint!
· Csütörtökön 17 órától szentségimádást tartunk. Pénteken első péntek, meglátogatjuk a betegeket.
· Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, dec. 2-án 18.30 órától a plébánián.
· Dec. 3-án, szombaton, az esti szentmise előtt adventi gyertyagyújtás lesz itt a templomban, azaz ünnepélyesen meggyújtjuk a második adventi gyertyát.
· Az előző évekhez hasonlóan idén is, Advent vasárnapjain, meggyújtjuk a város adventi koszorújának lángjait, közösen hangolódunk és készülünk Jézus születésére. Az alkalmak minden vasárnap este 19:15-től kezdődnek a főtéri parkban. Mindenkit szeretettel várunk!
· Bíztatjuk híveinket, hogy lehetőségük szerint támogassák az EGYÜTT, EGYMÁSÉRT, SZENTMIKLÓSIAKÉRT programot. Adományaikat dec. 17-ig fogadják szombatonként a Sláger Centerben 9-18 óra között.
· A Hajlák Attila kézdivásárhelyi segédlelkész által kiadott Szállást keres a Szent Család népi ájtatosság imafüzetet át lehet venni a plébánia irodán és a sekrestyében. Ára 10 lej
· Katolikus falinaptár kapható a plébánián és a sekrestyében.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items