Keresztény vállalkozók - keresztény ország

Kedves Hívek, A Hír TV Civil Kaszinó című műsorából sokan ismeritek Kiss Ulrich SJ jezsuita atyát, Mielőtt belépett volna a jezsuita rendbe, nemzetközi vállalatok menedzsereként tevékenykedett. Innen származik törekvése, hogy a hosszú távon is sikeres vállalati vezetést és a hitet ötvözze: ebből születtek meg 2004-ben a "Management by Jesus" vezetői szemináriumok.

Április elején az Atya Lyonban járt a KÉRME, a Keresztény ÉRtékmegőrző Egyesület http://kerme.hu/ képviseletében, az UNIAPAC világkongresszuson, amelyen 2000 francia vállalkozó és menedzser vett részt. Erről a blogján részletesen beszámol. Képzeljük el, hogy nálunk zajlana le egy ilyen kongresszus! Utópia? Az Atya szerint feladat! Ehhez nem csak a KÉRME típusú klubok megerősödése szükséges, hanem a Management by Jesus szemináriumok nagyobb "terítése". A 2004-ben beindított sorozat egy valódi hungaricum, bár a nyugati, nálunk szervezettebb keresztény vállalkozók is hasonló gondolatok mentén szerveződnek. A lyoni konferencia keretében lezajlott könyvvásár is ezt mutatta: Alain Setton "Bible et management" című munkája idén márciusban jelent meg, Sophie Soria "Un coach nommé Jésus" (Egy Jézus nevű tréner) c. könyve valamivel régebbi, 2005-ben adták ki először. Így is elmondhatjuk, hogy mi magyarok mindkettő t megelőztük.

P. Kiss örömmel hirdeti meg az immár 19. és a 21. vezetői szemináriumot, az előbbit áprilisban (18-21.) Máriabesnyőbe, az utóbbit Siófokra, május 9-12. között. Minderről átfogó tájékoztatást ad az Atya új honlapja, az mbj.hu, ahol mindjárt regisztrálni is lehet. Eközben minden vállalkozó ismerősötöket is szívesen látják. Kérjük, adjátok hát tovább ezt a meghívást! További információkat Keresztúti Ágitól lehet kapni, aki maga is elvégezte a szemináriumot. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Aki részt vett egy ilyen képzésben, azt szeretettel várják az Alumni (korábbi végzetteket összefogó) találkozókon is, legközelebb május 30-án, a Margit-szigeten, ahol a Bringóhintó vendégei lesznek, melynek tulajdonosa, Szabó László, kétszer is elvégezte a szemináriumot, annyira tetszett neki J Info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve www.mbj.hu

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items