Zarándokút Rómába

Időpont: 2013. október 13-20 között (vasárnap reggeltől vasárnap estig)
1. Nap. Folyamatos utazás autóbusszal Magyarországig. Szállásunkat Balatonmáriafürdőn foglaljuk el – vacsorával várnak bennünket!
2. Nap. Reggeli után az utazás folytatása Szlovénián át Olaszországba, érkezés Velencébe, a lagúnák városába. Helyi vonattal utazunk be a városba. Városnézés: Szent Márk tér, Szent Márk székesegyház, Óratorony, csónakázás a velencei Grande Canal-on. Érkezés Vicenza környékére – vacsora, szállás.
3. Nap. Reggeli után az utazás folytatása Páduába, Szent Antal városába. Szentmise a szent sírja fölött. Városnézés Páduában. Továbbutazás, este érkezés Rómába, szállások elfoglalása, vacsora.
4. Nap. Reggeli szentmise, majd reggeli után utazás a Vatikánvárosba, részvétel a pápai audiencián, pápai áldásban részesülünk. Délután ismerkedés a Szent Péter bazilikával, Vatikáni Múzeum kincseivel, Sixtusi kápolnával (ahol a római pápát választják). Visszatérés a szállásunkra, vacsora
5. Nap. Reggeli után Lateráni Szent János Bazilika, Szent Lépcsők megtekintése, majd az antik Rómában visszapillantás az ókorra: Colosseum, Forum Romanum, Pantheon (közben szabadprogram, ebédidő). További séta a Trévi kúthoz, és a Spanyol lépcsőhöz. Visszatérés a szállodába, vacsora.

6. Nap. Reggeli után megtekintjük a falakon kívüli Szent Pál bazilikát a pápák arcképcsarnokával, majd utazás Assisibe, Szent Ferenc és Szent Klára életének helyszíneivel ismerkedünk. Utunkat folytatjuk a San Marinó-i Köztársaságba, (ismerkedés a vár, a székesegyház és hercegi palotával), szabadprogram, városnézés, likőrkóstolás. Szállásunk Ferrara térségében vacsorával.
7. Nap. Reggeli után az utazás folytatása, városnézés Szlovénia fővárosában, Ljubljana-ban. (városháza, székesegyház). Indulás Magyarországra, szállás Balatonmáriafürdőn. Hálaadó szentmise a település templomában. Vacsora, bórkostoló
8. Nap. Reggeli után folyamatos utazás, haza érkezés az esti órákban.

SZERVEZŐ: Antal József, gyergyóhodosi plébános
Jelentkezés emailben, telefonon vagy személyesen JÚNIUS 15-IG Antal Józsefnél. (az előleg kifizetésével)
Telefon: 0740-228696 email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (vigyázat a pont után nem com!!! van)

Részvételi díj: 450 euró

Az ár tartalmazza: az utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal, 7 éjszakai szállást, 7 vacsorát, 7 reggelit, az idegenvezetést, a vonat és hajójegyeket Velencében, belépőjegyet a Sixtus-i kápolnába, metrójegyet Rómában 2 napra.
Az ár nem tartalmazza: az egészségügyi biztosítást (fejenként 5 euró – érvényes az Európai Unióban az egészségügyi kártya, akinek van; meg lehet kötni egyénileg is vagy a szervezőnél)
A Szállások 2 ágyas kényelmes szállodai szobákban

Az összeget két részben lehet kifizetni: JÚNIUS 15-IG 200 EURÓ. A második részlet SZEPTEMBER 15-IG 250 EURO

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items