Hirdetések

Hirdetések 2018. május 13.

Folytatódnak májusi ájtatosságok és a Szent Antal kilenced.

· A Főegyházmegye kérésére a mai perselyezés összegét a katolikus sajtó támogatására fordítjuk. köszönjük hozzájárulásukat!

· Holnap, május 14-én de. 10 órától papi rekollekciós szentmise lesz a Szt. Miklós templomban.

· A Kiskunmajsai zarándokok közül 1 személynek nincs szállása. Aki szívesen fogad zarándokot, az kedden du. 4 óráig jelezze a plébánia irodájában.

· Csütörtökön este 2052órakor érkezik Gyergyószentmiklósra a csíksomlyói búcsúra tartó Boldogasszony Zarándokvonat. A szervezők szeretettel hívnak és várnak mindenkit a vasútállomásra.

· Pünkösd napján itt a templomban nem lesz 9 órás szentmise, reggel 8 órakor a főtéren lesz szentmise a zarándokvonat utasaival.

· Plébániánk autóbuszt indít a csíksomlyói búcsúra. Az utazás ára 21 lej. Az autóbusz szombaton 7,30 órakor indul a plébánia elől.

· Jövő vasárnap, Pünkösd vasárnapján du. 17 órától lesz a bérmálás itt a templomban.

A bérmálkozók programja a jövő héten:

- lelkigyakorlat csütörtökön és pénteken este 18 órától, ahová várjuk a bérmálkozókat, szülőket és bérmaszülőket

- mindkét nap gyóntatás lesz a bérmálkozók, a bérmaszülők és a szülők részére du. 17,00 órától

- pénteken, a szentmise után megbeszélés lesz a szülők és bérmaszülők részére, a bérmálkozók részére pedig próba a templomban

· Templomunkban június 17-én tartjuk a 25 és 50 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat.

· A ferences rendtartomány országszerte zarándoklatot szervez Szent Antal ereklyéivel. Az ereklye május 24-én du. 16 – 20,30 óra között lesz a Csíksomlyói kegytemplomban.

· A plébániánk által szervezett felméréssel kapcsolatos, az otthonaikba kiszállított kérdőíveket kitöltve kérjük, tegyék a bejáratnál található gyűjtődobozba. Köszönjük.

· A Gyulafehérvári Papnevelő Intézet felvételit hirdet a papi pályára készülőknek. A felvételivel kapcsolatos információkkal szolgálunk a plébánián.

· Május 20. az utolsó határidő, amíg még jövedelmi adójuk 2 % -át felajánlhatják az egyháznak. A kitöltött nyomtatványokat most már le lehet adni a plébánia irodájában is. Köszönjük.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items