Hirdetések

Hirdetések 2018. május 27. - Szentháromság vasárnapja

· Folytatódnak májusi ájtatosságok és a Szent Antal kilenced.
· Június hónapban minden este 17.45 órától Jézus Szíve litániát végzünk.
· Az elsőáldozókat kérjük (mindkét csoportot) jöjjenek hétfőn 13.15 órára hittanórára.
· Jövő héten templomunkból közvetíti a szentmiséket a Mária Rádió, ezért a miserendben változás van. Kérjük, figyeljenek.
· Templomunk búcsúünnepe május 30-án, szerdán lesz. Az ünnepi búcsús szentmise 17 órától kezdődik. A búcsúra a kedves hívektől süteményt fogadunk el.
· Csütörtökön Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe, kötelező ünnep. Itt a szentmise de. 11 órakor lesz. Este 19 órától ünnepi szentmise lesz a Szent Miklós templomban, utána pedig az Úrnapi körmenet a főtéren mindkét plébánia híveinek részére. Az ünnep szebbé tételéhez, virágok hintéséhez, kérjük az elsőáldozókat, hogy fél órával a szentmise előtt menjenek a Szent Miklós plébániára és vigyenek virágot magukkal.
· Úrnapja alkalmából újra szerveződik egy világméretű szentségimádás, melyhez templomunkkal is csatlakoztunk! Világszerte 2020 helyszínen szeretnénk együtt, egy időben Jézust imádni! Ezért június 2-án, szombaton 17.00 órától egy órán keresztül dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust sok ezer emberrel együtt a világon!
· Az ünnep miatt csütörtökön és pénteken irodai szolgálat nincs.
· Jövő héten elsőpéntek, meglátogatjuk a betegeket.
· Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, június 1-én 18.30 órától a plébánián.
· Jövő vasárnap, június 3-án a 11 órás szentmise keretében lesz a 30 éves érettségi találkozó a volt kereskedelmi, a mostani Batthyány Ignác iskola volt diákjai részére.
· Templomunkban június 17-én tartjuk a 25 és 50 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat.
· A kijáratnál megvásárolható a SZIKLA, a gyulafehérvári GMGK római katolikus Teológiai Líceum folyóirata. Ára 7 lej.
· Az elsőáldozók és a bérmálkozók csoportképei átvehetők a plébánia irodában.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items