Hirdetések

Hirdetések 2018. augusztus 19. - Évközi 20. vasárnap

· Holnap aug. 20-án, du. 17 órakor kezdődő szentmisén ünnepeljük templomunk felszentelésének 10. éves évfordulóját. Az ünnepi szentmisén Tamás József püspök úr újraszenteli az újrafestett templomot és beszenteli a keresztutat. Ugyanekkor lesz az új kenyér megáldása is.
· Aug.22-én, szerdán Szűz Mária Királynő ünnepén Kovács Péterben búcsús szentmise lesz du. 14 órától. Előtte, 13.00 órától keresztutat végzünk. A házszentelést Kovács Péterben és a környékbeli hétvégi házaknál augusztus 18-án, szombaton egész nap valamint a búcsú napján, 22-én végezzük.
· Munkás Szent József templom első örökös szentségimádási napja augusztus 23-án reggel 9 órától du. 5 óráig tart. A szentségimádást záró szentmise 17 órától lesz. mindenkit szeretettel várnak!
· Az idei 1 Úton Nemzetközi Zarándoknap augusztus 25-én, szombaton az édesanyákért szerveződik.
Városunkból a zarándokok a következő program szerint indulnak:
- 12.30 - órakor indulnak a Szent József templomtól és hozzá csatlakoznak
- 12.45 - órától az Örmény templomtól
- 13.00 - órától a Szent Miklós templomtól
- 13.30 órakor a zarándokok csoportja megáll a Szent István templomnál, és ott is lehet csatlakozni. Együtt haladunk tovább a gyergyószárhegyi Ferences templomhoz, ahol 16 órai kezdettel Tamás József püspök celebrálja az ünnepi szentmisét. Szeretettel hívunk, és várunk erre a zarándoklatra, és buzdítunk mindenkit, hogy imádkozzon ezért a célért.
· Plébániánk meghívást kapott a szeptember 8-án tartandó kiskunmajsai Kisboldogasszony búcsúra. Az utazásra iratkozni lehet a plébánián augusztus 24-ig.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items