Hirdetések

Hirdetések 2018. szeptember 23. - Évközi 25. vasárnap

· Jövő vasárnap a perselyezések a Szentírás terjesztésére fordítódnak.
· A BELSŐ IRÁNYTŰ hetedik évadának nyitóelőadása a megszokottól eltérően szept. 27-én, csütörtökön 19 órától lesz a plébánia nagytermében. Az előadás címe: Kötődés, az éltető erő. A budapesti székhelyű ERGO – Európai Regionális Szervezet a Külhoni Magyar Családok Éve Program keretében szeptember végén Székelyföld-szerte pódiumbeszélgetés-sorozatot szervez. Két magyarországi és két helyi előadó jár körül olyan kérdéseket, hogy fontos-e napjainkban kötődésről beszélni, milyen kötődésekre van szükségünk ahhoz, hogy egészséges személyiségekké váljunk és egészséges szemlélettel éljük-kezeljük az életünket, lazultak-e a családmegtartó kötelékek, és ha igen, miként lehetne azokat erősíteni, hogyan lehetne elérni azt, hogy a természetes kötődésigény gyökerekhez, anyanyelvhez, családhoz, hithez, nemzethez és más értékekhez belső iránytűként munkáljon bennünk.
· Templomunkban az örökös szentségimádási nap szept. 28-án, pénteken lesz. Kérjük az imacsoportokat és Rózsafüzér Társulatokat, hogy szentségimádási órák vezetésének sorrendjét jelöljék be a kifüggesztett űrlapon! Ez a nap ünnep az egyházközség számára. Élőnk a lehetőséggel, találkozzunk az Oltáriszentségben közöttünk lévő Jézussal!
· Jövő vasárnap, szept. 30-án Szentírás vasárnapja. Templomunkban maratoni Szentírásolvasás lesz 12 -18 óráig, amire jelentkezőket várunk. Iratkozni lehet a kifüggesztett űrlapon.
· Október hónapban Rózsafüzér ájtatosságot tartunk minden este 1730 órától. Arra kérjük a rózsafüzért társulat vezetőket, hogy a kifüggesztett űrlapon jegyezzék be az októberi ájtatosságok vezetésének sorrendjét.
· A város Szociális Osztálya, a Caritas Családsegítő Szolgálat és a Művelődési Központ szeretettel meghívja a szépkorúakat az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényre. Az ünnepség október 1-jén, hétfőn 10 órakor szentmisével kezdődik a Szent Miklós római katolikus templomban,( ahol felvehető a betegek szentsége,) ezt követően a Korona termében folytatódik az ünnepség.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items