Hirdetések

Hirdetések 2018. december 9. – Advent 2. vasárnapja

· Folytatódnak a RÓRÁTÉ szentmisék. Minden szerdán gyermekrorátét végzünk, ahová szeretettel várjuk a gyerekeket.
· Holnap, dec. 10-én de. 10 órától papi rekollekciós szentmise lesz a Szent Miklós templomban.
· Szerdán, dec. 12-én 19 órától lesz a Belső Iránytű következő előadása Vallásosság – egyházkép – vallásgyakorlás. Közösségünk feltérképezése címmel. Előadók: Fodor Rita szociális munkás és Dr. Dániel Botond szociológus.
· Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz csütörtökön, dec. 13-án 19 órától a plébánián.
· Az 50. évadját ünneplő KALÁKA együttes karácsonyi koncertet tart templomunkban dec. 14-én, pénteken este 19 órától „Szabad-e bejönni ide Betlehemmel? – címmel. Jegyek kaphatók a Figura Stúdió színház pénztárában hétköznapokon 15 – 18 óra között és előadás előtt, itt a templomban. A jegyek ára 15 lej. Részletek olvashatók a kifüggesztett plakáton.
· Szombaton, dec. 15-én nagytakarítás lesz a templomban. Minden segítséget szívesen fogadunk!
· Szombaton, az esti szentmise előtt adventi gyertyagyújtás lesz itt a templomban, azaz ünnepélyesen meggyújtjuk a harmadik adventi gyertyát.
· Folytatódik a kézműves foglalkozás szombaton de. 11 órától a plébánián.
· A 80. évesek kortárstalálkozója dec. 15-én 11 órától lesz a Szent Miklós templomban.
· Szeretettel várunk mindenkit a Vaskertes Általános Iskola művészeti osztályainak Karácsonyváró koncertjére vasárnap, dec. 16-án 16 órától itt a templomban.
· Szeretettek hívjuk a híveket az adventi vasárnapokon este 19:15-től a főtéri parkba adventi gyertyagyújtásra.
· Jövő vasárnap dec. 16-án Családos lelkinap lesz. Témája: hivatás és család. A program a Szent Miklós templomban a 12 órai ünnepi szentmisével kezdődik, amelyben megáldják a családokat, majd közös ünnepi ebédre hívják a Korona ebédlőjébe. Bővebb információ a plébánia irodáján valamint a szent Miklós plébánia facebook oldalán.
· A református nőszövetség jótékonysági estet szervez, amely egy adventi csendes baráti beszélgetés lesz egy szerény vacsorával egybekötve dec. 15-én a Szilágyi vendéglőben. A begyűlt összeget a református parókia felújítására ajánlják fel. A jótékonysági estre belépőkártyát 50 lejért lehet váltani, de aki nem jut el az estre adománykártyát válthat tetszőleges összegért, vagy adományát leadhatja a Szt. István plébánián is.
· A kijáratnál kapható a kispapok adventi kiadványa, az Adventi mozaik. Ára 4 lej.
· Naptár kapható a plébánián és a sekrestyében.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items