Hirdetések

Hirdetések 2018. december 16. – Advent 3. vasárnapja

· Folytatódnak a RÓRÁTÉ szentmisék. Minden szerdán gyermekrorátét végzünk, ahová szeretettel várjuk a gyerekeket.
· Szeretettek hívjuk a híveket az adventi vasárnapokon este 19:15-től a főtéri parkba adventi gyertyagyújtásra.
· A Szent István templom ifjúsági zenekara a Glory bemutatja a Karácsonyi koncertjét a Szent István templomban december 25-én 19 órától. Szeretettel várunk mindenkit egy szívmelengető, meghitt előadásra ahol együtt ünnepelhetjük Jézus Krisztus születését!
· Csütörtökön, dec. 20-án este 19 órától szentségimádás lesz itt a templomban.
· December 22-én, szombaton, az esti szentmise előtt ünnepélyesen meggyújtjuk a negyedik adventi gyertyát.
· Csütörtökön, dec. 20-án meglátogatjuk azokat a nem elsőpéntekes betegeket, akik karácsonyi szentgyónást szeretnének végezni. Kérjük, a hozzátartozókat jelentsék a gyónási szándékokat a plébánián.
· Advent 4. vasárnapján közösen díszítünk fát a Megváltó érkezésének tiszteletére a Szent István téren. Mindenkit szeretettel és teával várunk. Szeretettel fogadunk gyermekek, családok által lehetőleg természetes anyagokból készített, ötletes díszeket, nagyobb gömböket. Fontos, hogy ezek az időjárás változásait jól bírják és méretük, megfelelő legyen, hogy egy nagyobb fenyőfára feltegyük. A díszekre, kérjük, készítsenek felfogató hurkot is, hogy szél esetén is megálljanak. A fa díszítésében közösen veszünk részt a 11 órától kezdődő szentmise után.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items