Hirdetések

Hirdetések 2018. december 23. – Advent 4. vasárnapja

· Holnap, dec. 24-én este a gyerekek pásztorjátékot adnak elő 21.00 órától, majd ezután kezdődik az éjféli mise.
· Kedden, Karácsony napján a szentmisék a megszokott ünnepi sorrendben lesznek! Az esti szentmise után pedig a plébániánk ifjúsági zenekara, a Glory, karácsonyi koncertet mutat be!
· Karácsony másodnapján szentmisék lesznek:
     - de. 11.00 és este 18.00 órától itt a templomban
     - du. 13.00 órától a Gyilkostónál
· A gyergyószentmiklósi Fúvószenekar karácsonyi koncertet tart dec. 25-én 18 órától a Munkás Szent József templomban, 26-án pedig a református templomban. Szeretettel várják a híveket!
· Egyházközségünkben a házszentelés jan. 2-án kezdődik. Minden reggel 9 óra körül indulunk. Kérjük, hogy nézzék át figyelmesen a házszentelési beosztást, mert változások vannak az előző évekhez képest. A beosztás ki van függesztve a hirdetőtáblán, az internetes honlapunkon, és a plébánia facebook oldalán is. Lehetőség van egyházi hozzájárulás kifizetésére a házszentelés alkalmával a kántoroknál. Bíztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet.
· Ma, advent 4. vasárnapján közösen díszítünk fát a Megváltó érkezésének tiszteletére a Szent István téren. A fa díszítésében közösen veszünk részt a 11 órától kezdődő szentmise után.
· A Caritas a mobilszolgáltatók segítségével adományt gyűjt a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésére. Egy SMS küldésével a 8840-es számra adományozhatunk 2 eurót, amellyel egy gyermek egy napi meleg ebédjét fizetjük ki. Részletek olvashatók a kifüggesztett plakáton.
· A Krisztus világa című újság ára megváltozott, az új ára 3 lej.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items