Hirdetések - május 10.

 

· Kedden folytatódik a Szent Antal kilenced.
· A májusi ájtatosságok minden nap az esti szentmise előtt 1730 órakor kezdődnek.
· Jövő héten folytatódnak a hittanórák, az elsőáldozókat kedden és pénteken is várjuk a plébániára.
· Csütörtökön Urunk mennybemenetelének ünnepe (Áldozócsütörtök). Szentmisék lesznek de. 11 és este 18 órától. Az ünnep miatt irodai szolgálat nem lesz.
· Folytatódik a Belső Iránytű május 15-én, pénteken, 19 órától. A következő előadást P. György Alfréd Ml. kamillánus szerzetes (Frédi atya) tartja Lépésről lépésre közelebb önmagunkhoz és Istenhez – egy kórházlelkész tapasztalatai címmel.
· Templomunkban az elsőáldozás jövő vasárnap, május 17-én a 11 órás szentmise keretében lesz. Szombaton 14 órára várjuk az elsőáldozókat próbára, 15 órától lesz a gyóntatás. 16 és 18 óra között várjuk a szülőket és keresztszülőket szentgyónásuk elvégzésére.
· Plébániánk autóbuszt indít a pünkösdi búcsúra. Iratkozni lehet a plébánia irodában. Az utazás költsége 18 lej.
· Egyházközségünkbe vendégek érkeznek Kiskunmajsáról a csíksomlyói búcsúra. 14 személynek szállást keresünk. Aki szállást tud biztosítani, kérjük, jelentkezzen a plébánián..
· 2015. május 17-én vasárnap, du. 4-órakor a Művelődési Ház előtti téren a szentegyházi fiatalok Szabadtéri Passiójátékot mutatnak be. A szabadtéri passiójátékban a fiatalok szöveg nélkül, zene segítségével jelenítik meg Jézus szenvedés- és üdvösségtörténetét a virágvasárnapi eseményektől, a kereszthalálon és a feltámadáson át, a Szentlélek eljöveteléig. Urunk Jézus Krisztus értünk hozott áldozatát jelenítik meg művészien kivitelezett zenés előadásukban. Több helységben adták már elő nagy sikerrel ezt a zenére és pantonimre épülő misztériumjátékot. Nagy szeretettel várunk mindenkit.
· Május 15, az utolsó határidő, amikor még rendelkezhetnek jövedelmi adójuk 2%-áról. Azok, akik még nem éltek a lehetőséggel, kérjük, ajánlják fel egyházközségünk részére.

Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

· VIRÁG JÓZSEF, szül. Gyergyószentmiklóson, a Virág József és Kimpián Juliánna róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett GYÖRGY ESZTERREL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a György Károly és Csibi Mária szülők leányával. Hirdetjük harmadszor.

· LŐRINCZ LÁSZLÓ - ZSOLT, szül. Gyergyószentmiklóson, a Lőrincz Albert Zsolt és Szabó Lenke róm. kat. szülők fia házasságkötésre jelentkezett SÁRA TIMEÁVAL, aki szül. Gyergyószentmiklóson, a Sára Zoltán és Fórika Anna szülők leányával. Hirdetjük először.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items