Sikeres farsangi mulatság az Idősek Klubjában

A farsangi hagyományokba nyerhetett betekintést az, aki elfogadva a Szent István-plébánián működő Idősek Klubjának meghívását, részt vett a kedd délutáni mulatságon. A plébánia közösségi termében tartott bálon nem csak a tánc, de az időszakra jellemző mókázás is megelevenedett.
farsang_idosek_klubja_01_bIdős ember nem vén ember – hívta fel a figyelmet Bartos Károly plébános a gyergyószentmiklósi Szent István-plébánia közösségi termében tartott farsangi bálon, ahol alig akadt olyan résztvevő, ki ne kapcsolódott volna be a vidám mulatságba. A szervező klub tagjai énekszóval, verssel és farsangi jelenetek bemutatásával szórakoztatták vendégeiket; a zömében idős személyekből álló klubtagok korukat meghazudtoló élénkséggel derítették jókedvre a nézőközönséget.

A kedd délutáni programot igazán sikeresnek könyvelhetik el a szervezők – a farsangi mulatságon a vártnál nagyobb létszámú érdeklődőt láthattak vendégül, a rendezvény sikerét pedig a jó hangulat, a mindenkit magával ragadó tánc koronázta.

farsang_idosek_klubja_02_bA civil kezdeményezéssel alapított Idősek Klubja heti rendszerességgel tart találkozókat; a programokat György Ildikó, Dániel Margit és Váradi Gyöngyvér önkéntesek vezetik. A keddi klub-délutánokra nem csak idős személyeket várnak, a sokrétű foglakozásokba minden társaságra vágyó ember bekapcsolódhat. A klub tevékenységei iránt érdeklődők alternatív gyógymódokkal ismerkedhetnek, egészségmegőrző programokon, egészségügyi előadásokon vehetnek részt, múltidőző beszélgetések, nótaestek, lelki programok, filmnézések, kézimunkázás, csoportfejlesztő és memóriaedző játékok, kirándulások is hozzájárulnak a kellemes időtöltéshez.

Pethő Melánia
Gyergyói Hírlap

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items