Hirdetések

Hirdetések - január 29.

· Hétfőn az elsőáldozók számára a plébánián lesz hittanóra.
· Csütörtökön, febr. 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, szentmisék lesznek de. 11 és este 18 órától. Kérjük a híveket, hozzanak magukkal gyertyát! A szentmisék végén a híveket balázsáldásban részesítjük!
· Csütörtökön, febr. 2-án 19 órától a Szent István templomban, imádkozunk a városunk megújulásáért, vezetőiért.
· Pénteken első péntek, meglátogatjuk a betegeket.
· Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, febr. 3-án 18.30 órától a plébánián.
· Jegyeskurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára február 4-én szombaton este 19.00 órától a Szent Miklós plébánián. Szeretettel várják a jelentkezőket mindkét plébániáról.
· Idősek és betegek zarándoklata lesz Csíksomlyón szombaton, február 11-én. Erre az alkalomra zarándoklatot szervez közösen a két plébánia. Az autóbuszra iratkozni lehet a Szent Miklós plébánia irodájában. Az utazás ára 15 lej.
· Hálásan köszönjük Székely Olga beteg részére felajánlott adományaikat. (összesen 2249 lej gyűlt össze). Isten fizesse!
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a plébánia irodájában kell leadni. Az elmúlt évben a felajánlott összeg 5441,49 volt, amit Isten fizessével köszönünk!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items