Hirdetések

Hirdetések 2017. június 11.

· Holnap, hétfőn várjuk az idei utolsó hittanórára az elsőáldozókat.
· Június hónapban minden este 17.45 órától Jézus Szíve litániát végzünk.
· Elsősorban a ferences templomokban, de mára már sok más helyen is, ahol Szent Antal tiszteletet tartanak, szokás a szent emléknapján a liliom szentelés és a gyermekek megáldása. Amikor az Egyház Szent Antal napján liliomokat szentel Isten kegyemet osztogató erejét dicséri, a gyermekeket pedig arra buzdítsa, hogy a fehér liliomokhoz híven őrizzék meg lelkük fehérségét, tündöklő tisztaságát.
Ezért kedden, június 13-án a 18 órás szentmise keretében tartjuk a gyermekek megáldását és a liliomszentelést. Kérjük a híveket, bizalommal hozzák gyermekeiket, unokáikat e szép ünnepségre.
· Csütörtökön Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. Kötelező ünnep, irodai szolgálat nincs. Itt a szentmise de. 11 órakor lesz. Este 19 órától ünnepi szentmise lesz a Szent Miklós templomban, utána pedig az Úrnapi körmenet a főtéren mindkét plébánia híveinek részére. Az ünnep szebbé tételéhez, virágok hintéséhez, kérjük az elsőáldozókat, hogy fél órával a szentmise előtt menjenek a Szent Miklós plébániára és vigyenek virágot magukkal.
· Templomunkban jövő vasárnap tartjuk a 25 és 50 éves, vagy 60 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat.
· Szintén jövő vasárnap 11 órától Ditróban búcsú és bérmálás.
· Július 6-9 között tarjuk az Evangelizációs Bibliahét tábort az óvodások és általános iskolások részére a Szent István plébánián. Jelentkezni lehet a plébánia irodában június 25-ig. Részvételi díj: 25 lej.
· Elkezdődnek a jelentkezések a jövőben esedékes bérmálásra. Várjuk mindazok jelentkezését, akik ősztől lesznek X. és XI. osztályosok és azokat is, akik valamilyen okból eddig elmaradtak. ( felnőttek is jelentkezzenek)!
· Az elsőáldozók csoportképei és a DVD-k átvehetők a plébánia irodában.
· Zarándoklatot szerveznek Szőkefalvára június 17-én. Részletek a hirdetőtáblán!
· Utolsó kézműves foglalkozásra várják az érdeklődőket jövő szombaton d.e. 11 órára.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items