Hirdetések

Hirdetések 2017. október 22.

· Október hónapban Rózsafüzér ájtatosságot tartunk minden este 17.30 órától.
· Elkezdődtek a plébániai hittanórák és a bérmálási felkészítő a kifüggesztett beosztások szerint. Kérjük a szülőket, bíztassák gyermekeiket a hittanórákon való részvételre!
· Újra elindul a kézműves foglalkozás gyerekek és felnőttek részére minden szombaton de. 11 órától a plébánián. Szeretettel várunk mindenkit!
· Jövő vasárnap kezdődik a téli időszámítás. Az órát visszaigazítjuk egy órával. Templomunkban a szentmisék kezdési időpontja nem változik.
· Kérjük mindazokat, akik Mindenszentek ünnepén síremléket szeretnének megszenteltetni, hogy jelentsék a plébánián.
· Októbertől templomunkban ifjúsági szentmise lesz minden vasárnap este 18 órától.
· A Belső Iránytű legújabb előadását Kovács Zsolt szárhegyi születésű plébános tartja Álarcosbál – Kereszténységen innen és túl címmel. Mindenkit szeretettel várunk!
· Történelmi konferenciát szerveznek Szent László tiszteletére okt. 25-26-án a Műv. Ház Karancsi Sándor termében, ahová szeretettel várnak mindenkit!
· EMMAUSZ kurzusra kerül sor nov. 10-12 között a plébániánkon. Az Emmausz kurzusban találkozunk Isten szavával, magával Jézussal. A kurzus célja, hogy találkozzunk az Igével és lángoljon a szívünk a Szentírás megismerésétől. Jelentkezni lehet a plébánián. A helyek száma korlátozott. Szeretettel várunk mindenkit!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items