Hirdetések

Hirdetések 2018. február 11.

· Jövő héttől folytatódnak a hittanórák és a bérmálási felkészítő a beosztás szerint.
· Szerdán, február 14-én hamvazószerda, szigorú böjti nap, a szentmise de. 11 és este18 órakor lesz. Ezzel elkezdődik a nagyböjt.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk. Megkérjük az imacsoportok vezetőit, hogy a keresztúti ájtatosságok vezetésének sorrendjét jelöljék be a sekrestyében található űrlapon.
· Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 23 – 25 között. Jelentkezési határidő febr. 21. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián.
· Jövő héten lesz megszervezve a Házasság Hete. Ennek keretében egész héten programok lesznek házaspárok részére. Bíztassuk híveinket, vegyenek részt a programokon. Részletes program olvasható a hirdetőtáblán és a plébánia facebook oldalán!
· Készülnek a keresztúti domborművek. A költségek kifizetéséhez adományaikat szívesen fogadjuk!
· Az Arbor szövetség és a Szent István plébánia "Védjük, amíg van" előadás sorozat keretén belül szeretettel hív mindenkit Dr. Asztalos László "A visszér, mint népi betegség" című előadására.
Helyszín: A Szent István plébánia nagyterme.
Időpont: 2018. február 15. este 7 óra
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!
· Engesztelő napot szerveznek a Szűzanya gyergyói könnyezése kezdetének 10. évfordulójára szombaton, febr. 17-én a Szent Miklós plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a plébánia irodájában kell leadni.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items