Hirdetések

Hirdetések 2018. március 4.

· Folytatódnak a hittanórák és a bérmálási felkészítő a beosztás szerint.
· Pénteken, március 9-én a Belső Iránytű keretében a csíkkarcfalvi Macalik Ernő tart előadást Értünk termő gyógynövények: nagymértékben orvosság címmel. Mindenkit szeretettel várunk!
· Szombaton, márc. 10-én elkezdjük a Szent József kilencedet, Szent József ünnepére készülve. A kilenced imáit 9 napon át minden esti szentmise végén imádkozzuk.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17,15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.
· Gyergyószentmiklóson március 12-én bemutatásra kerül a három felvonásos népi színjáték Juhászlegény címen, amelyből nem hiányzik a zene és a humor. Előadja a Ditró-Orotva-Szárhegy műkedvelő csoport. A belépés díja tetszés szerint ajándékdobozban lesz gyűjtve a csoport költségeinek fedezésére. Mindenkit szeretettel várnak!
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a pénzügyosztályon személyesen kell leadni.
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items