Hirdetések

Hirdetések 2018. március 11.

· Folytatódnak a hittanórák és a bérmálási felkészítő a beosztás szerint.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.
· Hétfőn, március 12-én de. 10 órától papi rekollekciós szentmise lesz a Szent Miklós templomban.
· Húsvét közeledtével a kedves hívektől adományokat fogadunk el a Szentsír díszítésére.
· Zarándoklatot szervezünk Gyulafehérvárra elsősorban a gyermekek és ministránsok részére a nagycsütörtöki olajszentelési szentmisére. Jelentkezni lehet március 26-ig. Az utazás ára 38 lej gyermekeknek, amit egy összegben a jelentkezéskor kell kifizetni.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a pénzügyosztályon személyesen kell leadni.
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!
· Bíztatjuk híveinket, hogy akik megszerezték a magyar állampolgárságot regisztráljanak a magyarországi országgyűlési választásokra. Ezt még március 24-ig megtehetik!
· Szeretettel hívják az 1968-ban születetteket az 50. éves kortárstalálkozóra, amely június 30-án lesz megtartva. Részvételüket kérik jelezni a következő személyeknél: - Kastal Klára – Bíborkas üzlet (Miron Cristea utca), Kulcsár László – Bosch üzlet (Tűzoltóság mellett), Kertész István
· A "Védjük, amíg van" programsorozat keretén belül szervezett előadás március 14-én 19 órától folytatódik. Előadó: Kovács Zoltán - vízszakértő. Helyszín: a Szent István plébánia nagyterme.
· Március 11-én, vasárnap délben tartják a XVII. Katonaeledel-kóstolót a Népművészeti alkotóház udvarán. Gyülekező a felvonulásra a Szent Miklós templom előtt fél tizenkettőkor.
· Március 15-én, csütörtökön déli 12 órakor ünnepi szentmisét mutatnak be a Szent Miklós római katolikus templomban. Ezt követően a Petőfi szobornál negyed kettőkor kezdődik a megemlékezés.
· A Karmazsin Népi Zenekar és vendégei este hét órától mutatják be Éljen a haza! címmű gálaműsorukat, amelyre a jegy ára 8 lej. Elővételben a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában válthatók.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items