Hirdetések

Hirdetések 2018. április 1.

· Holnap, húsvéthétfőn két szentmise lesz itthon, 11 és 18 órakor. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· 13.00 órakor szentmise lesz a gyilkostói Szent Kristóf kápolnában.
· A Szent István Plébánia kutatást végez, mely 2017 tavaszán indult és mára csaknem 140 kitöltött kérdőív áll rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy az eredmények felhasználhatóak legyenek újabb véleményekre, válaszkora van szükségünk. A kutatás a plébánia működésével kapcsolatos véleményét méri fel, valamint a vallásosságról alkotott képüket és a környezetünkben tapasztalt szociális problémákat. A kérdőív névtelen. Véleményeik, javaslataik fontosak a plébánia fejlődése érdekében, ezért megkérjük, hogy az otthonaikba kiszállított kérdőíveket kitöltve 2018. április 29-ig a templom bejáratánál található dobozba tegyék bele.
· Fülöp-kurzus indul itt a Szent István plébánián ápr. 20-22 között. Jelentkezési határidő ápr. 4. Részvételi díj: 50 lej. Jelentkezni lehet a plébánia irodában.
· Húsvét után folytatódik minden pénteken délután 15 órától a keresztút itt a templomban. Aki szeretne csatlakozni, megteheti.
· Szeretettel hívják az 1968-ban születetteket az 50. éves kortárstalálkozóra, amely június 30-án lesz megtartva. Részvételüket kérik jelezni a következő személyeknél:
     - Kastal Klára – Bíborkas üzlet (Miron Cristea utca), Kulcsár László – Bosch üzlet (Tűzoltóság mellett), Kertész István

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items