Hirdetések

Hirdetések 2018. április 8.

· Jegyeskurzus indult április 7-én 19 órától a Szent Miklós plébánián. Még elfogadják az ápr. 14-én jelentkezőket is. Kérjük a házasságkötésre készülő fiatalokat, jelentkezzenek a jegyeskurzusra.
· Holnap, ápr. 9-én Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét tartjuk. Az ünnepi szentmise 18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Gyergyószentmiklóson április 9-én, hétfőn délután öt órától előadást tart a szigetvári zeneiskola tagjaiból áll zenekar a Szent Miklós római katolikus templomban. A koncert ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
· Április 11-én, a magyar költészet napján Gábor Szabolcs és Orbán Ferenc zenés előadását hallhatjuk este 19.00 órától a művelődési ház stúdiótermében. Az előadásra a jegy ára 8 lej. Elővételben a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában válthatók.
· Gyergyószentmiklóson április 12-én, csütörtökön, 16 óra 30 perckor a Szent István-téren ültetjük el a Férfiak Felelősség Fáját. A Férfiak klubjának akciójával a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának, értékközpontú példamutatásának a fontosságára hívják fel a figyelmet. Az eseményen jelen lesz Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója és Böjte Csaba ferences szerzetes. Ugyancsak ezen a napon lesz a Belső iránytű következő előadása (ápr. 12) 19 órától. Meghívott előadó Böjte Csaba ferences szerzetes és a Nem adom fel Alapítvány sérült énekesekre épülő csapata. Mindenkit szeretettel várunk!
· A Szent István Plébánia kutatást végez, mely 2017 tavaszán indult és mára csaknem 140 kitöltött kérdőív áll rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy az eredmények felhasználhatóak legyenek újabb véleményekre, válaszkora van szükségünk. A kutatás a plébánia működésével kapcsolatos véleményét méri fel, valamint a vallásosságról alkotott képüket és a környezetünkben tapasztalt szociális problémákat. A kérdőív névtelen. Véleményeik, javaslataik fontosak a plébánia fejlődése érdekében, ezért megkérjük, hogy az otthonaikba kiszállított kérdőíveket ,kitöltve 2018. április 29-ig a templom bejáratánál található dobozba tegyék bele.
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items