Hirdetések

Hirdetések 2019. február 24. – Évközi 7. vasárnap

· Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára.
· Pénteken, elsőpéntek, meglátogatjuk a betegeket. Ugyanakkor keresztelési felkészítőt tartunk este 18.30 órától a plébánián.
· A városi Önkormányzat és a Művelődési Központ szervezésében március 3-án megrendezendő farsangtemetés programja:
     11:30 Farsangtemetők felvonulása (indulás: a Szent Miklós-templom elől)
     12:00 Farsangtemető ceremónia, Népművészeti Alkotóház udvara
· Könyvbemutatóra hívjuk a kedves híveket holnap, febr. 25-én 19 órától a plébánia nagytermébe. Joyce Rupp, nemzetközileg elismert lelkiségi író, előadó és lelkigyakorlat-kísérő, amerikai szerzetesnő két könyvének magyar fordítását jelentette meg a Verbum kiadó. A szerző műveit a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a művészi ihlet és a sokrétű tudás, valamint a bölcs kísérő és a küzdő lelki társ vonásainak egyensúlya jellemzi. A kötetek bemutatóján közreműködik Bereczki Szilvia segítőnővér és Szőcs Csaba plébános.
· Az Arbor és a Szent István plébánia szeretettel hív mindenkit a "Védjük, meg amíg van" előadás sorozat keretében tartandó "Huzat és egyéb állatfajták" - Dr. Székely Zsolt fogászati előadására. Az előadás a plébánia nagytermében lesz febr. 28-án csütörtök 19 órától.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb márc. 10-ig.
· Folyó év június 1-én Ferenc pápa Csíksomlyóra látogat. A szervezők kérik a főegyházmegye plébánosait, hogy mérjék fel a zarándokok lehetséges létszámát. Ezért kérjük Önöket, hogy aki szeretne résztvenni a pápalátogatáson, február 28-ig jelentse be a plébánia irodájában, e-mailben, vagy a plébánia facebook oldalán. Ugyanakkor már most jelezzük, hogy március 1-jétől online regisztráció lesz a belépők kibocsátása végett. Kellő időben közöljük a szükséges információkat.
· A sepsibükkszádi plébánia megsegítésére az elmúlt vasárnapi perselyezés során 2366,00 lej gyűlt össze. Isten fizesse a híveknek!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items