Hirdetések

Hirdetések 2019. március 3. – Évközi 8. vasárnap

· Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára.
· Szerdán, március 6-án hamvazószerda, szigorú böjti nap, a szentmise de. 11 és este18 órakor lesz. Ezzel elkezdődik a nagyböjt.
· A Belső Iránytű újabb előadása pénteken, március 8-án 19 órától lesz. Előadást tart Sófalvi Szabolcs, marosszentgyörgy polgármestere „Egy polgármester belső iránytűje” címmel.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk. Megkérjük az imacsoportok vezetőit, hogy a keresztúti ájtatosságok vezetésének sorrendjét jelöljék be a kifüggesztett űrlapon.
· Az Arbor Szövetség és a Szent István plébánia prózaíró és rajzpályázatot hirdet” Ferenc pápa látogatása Székelyföldön” témában. A rajzpályázat I.-VIII. osztályosok részére, a prózaíró pályázat V.-VIII. osztályos gyerekeknek szól. Leadási határidő: nagypéntek, 2019. április 19. A pályamunkák leadhatók a hitoktatóknál és a Szent István plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· Vasárnap, március 10-én elkezdjük a Szent József kilencedet, Szent József ünnepére készülve. A kilenced imáit 9 napon át minden esti szentmise végén imádkozzuk.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb március 10-ig.
· A plébánián megvásárolhatók Joyce Rupp könyvei 30 ill. 15 lejért. A kijáratnál pedig 4 lej ellenében vásárolható a gyulafehérvári kispapok által kiadott KÉSZÜLET- nagyböjti gondolatok kispapoktól.
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!
· A pápalátogatással kapcsolatos tudnivalók:
     - elindult az online regisztráció a pontifex.ro weboldalon.
     - van csoportos és egyéni regisztráció. Akik a plébánián jelentkeztek be, azokat a személyeket a plébánia egy csoportként fogja bejelenteni és regisztrálni, mivel a csoportos bejelentkezés esetén a csoportok az elhelyezésnél előnyt élveznek. Akik szeretnének csoportosan regisztrálni a következő hét folyamánmég feliratkozhatnak. Kérjük, hogy aki a plébánián feliratkozott, de egyénileg szeretne regisztrálni, jelezze a plébánia irodában.
     - a feliratkozás a regisztrációhoz szükséges, nem egyenlő a buszra való iratkozással
     - a regisztrálók e-mailben kapnak visszajelzést és ugyanitt kapják meg a vonalkódos belépőket. A belépők egyediek lesznek, egy belépővel egyszer lehet bejutni. A regisztráció ingyenes.
     - a szervezők nyomatékosan kérik, hogy NE SZEMÉLYGÉPKOCSIVAL tervezzük az utazást.
     - még hasznos tudnivalók olvashatók a hirdetőtáblán

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items