Hirdetések

Hirdetések 2019. március 17. – Nagyböjt 2. vasárnapja

· Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.
· Szent Józsefről nem sokat tudunk, de éppen eleget ahhoz, hogy minden apa példaként tekintsen rá. Mindenben Istenre hagyatkozott, az Ő tervét kereste, Családja az Úr családja lett, Ő minden helyzetben óvta, védte ezt a családot, és gondoskodott róla. Ezért hívjuk és várjuk az édesapákat kedden, március 19-én, Szent József ünnepén, 18 órakor kezdődő szentmisére, hogy közösen imádkozzunk, kérve a családapák védőszentjének, Szent Józsefnek közbenjárását!
· Szerdán, márc. 20-án 10–16 óra között ruhabörze lesz a plébánia nagytermében, a ruhák ingyenesen elvihetők.
· Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz csütörtökön, márc. 21-én 19 órától.
· A Belső iránytű következő előadása márc. 22-én, pénteken 19 órától lesz. Előadást tart Prof. Dr. Szabolcs Zoltán szívsebész A hit és a hivatás szimbiózisa a szívsebészetben címmel.
· Az Arbor Szövetség és a Szent István plébánia prózaíró és rajzpályázatot hirdet” Ferenc pápa látogatása Székelyföldön” témában. A rajzpályázat I.-VIII. osztályosok részére, a prózaíró pályázat V.-VIII. osztályos gyerekeknek szól. Leadási határidő: nagypéntek, 2019. április 19. A pályamunkák leadhatók a hitoktatóknál és a Szent István plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· A plébánián megvásárolhatók Joyce Rupp könyvei 30 ill. 15 lejért.
· Mivel a pápalátogatásra valócsoportos regisztrációhoz is szükségünk vannak személyes adatokra, ezért kérjük azokat, akik már feliratkoztak, jöjjenek a plébániára adatpótlásra és nyilatkozat kitöltésre.
· Katekézist tartanak a Szent Miklós plébánián márc. 29 és 30-án az esti szentmisék után. Téma: a Szent Három nap és a pápalátogatás. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· Szombaton, márc. 23-án favágó kalákát szervezünk a plébánián. Minden segítséget szívesen fogadunk.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items