Hirdetések

Hirdetések 2019. március 24. – Nagyböjt 3. vasárnapja

· Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára. Az elsőáldozókat is hétfőn a plébániára várjuk hittanórára.
· Holnap, márc. 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe. Az ünnepi szentmise 18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.
· Buzdítjuk a híveket a húsvéti szentgyónás elvégzésére és a gyakori szentáldozásra, melyek a lelki életben való fejlődés nélkülözhetetlen elemei.
· Plébániánk autóbuszt indít a pápalátogatásra. A buszos utazásra az iratkozás kedden reggel kezdődik az irodában. Az utazás díja 25 lej.
· A Hargita megyei Vállalkozó Szövetségek és a Hargita megyei Mozgássérültek Szervezete meghívja Böjte Csaba és a Nemadomfel együttes koncertjére kedden, márc. 26-án 19 órától. A 18 órától kezdődő szentmisét Böjte Csaba ferences testvér végzi. Az esemény a jótékonyság jegyében zajlik, a rendezvény teljes bevételét az épülő Összefogás háza Rehabilitációs Központ munkálataira fordítják.
· Katekézist tartanak a Szent Miklós plébánián márc. 29 és 30-án az esti szentmisék után. Téma: a Szent Három nap és a pápalátogatás. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· Sajnálatos hír, hogy a kántor úr beteg. Már túl van egy műtéten, de szükség van egy újabbra, amit külföldön fognak elvégezni és az anyagi fedezete 1 millió forinttól kezdődik. Ezért a jövő vasárnap gyűjtést szervezünk. Kérjük, aki teheti, adományával segítse a műtét kifizetését. Köszönjük!
· Az Önkormányzat és a Művelődési Központ a következő programokat szervezi:
- márc.28-án., 19:00 - Vágják az erdei utat / A Háromszék Táncegyüttes vendégelőadása,
- ápr. 2-án, 19:00 - Szent Cecília kórus és zenekar: Ruzitska 230-150 című előadása
Jegyinformációkat a Művelődési Központnál találnak. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
· Zarándoklat indul a Szentföldre nov. 14-21 között. Részvételi díj 885 Euro. További információk olvashatók a hirdetőtáblán!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items