Hirdetések

Hirdetések 2019. május 5. – Húsvét 3. vasárnapja

· Folytatódnak májusi ájtatosságok és a Szent Antal kilenced.
· Templomunkban az elsőáldozás jövő vasárnap a 11 órás szentmise keretében lesz.
· A „Ferenc pápa látogatása Székelyföldön” témájú prózaíró és rajzpályázatok díjazására kerül sor csütörtökön, május 9-én d.u. 17 órától a Szent István plébánia nagytermében. Szeretettel várjuk a résztvevőket.
· Sosem növök fel – írja egy, a negyvenes évek elején járó ditrói nő fanyar humorral, és nem csak arra gondol, hogy örökké megmarad az emberben az egykori gyerek. Vencsel Katika valóban gyerekcipőben jár, magassága miatt is a gyerekek maguk közé sorolják. Mély őszinteséggel beszél életéről, fogyatékosságáról úgy, hogy tőle erőt meríthetünk mindannyian. Nem kér a sajnálatból, ő adni akar. Hogy mit? Az fog kiderülni a Belső iránytű legközelebbi előadásán és könyvbemutatóján, május 10-én 19 órától a Szent István plébánia nagytermében. Vencsel Katikát a Belső iránytű előadására elkíséri Nagyálmos Ildikó újságíró, Bajkó Csilla mentálhigiénés szakember és Puskás Elemér, Gyergyóditró polgármestere.
· Fölszállott a páva résztvevői székelyföldön turnéznak május folyamán. Gyergyószentmiklóson az előadás a Művelődési Házban lesz május 17-én este 19.00 órától. Jegyek elővételbe a Figura Stúdió jegypénztáránál Szeretettel várnak mindenkit.
· Templomunkban június 16-án tartjuk a 25 és 50 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat.
· Ma, az esti szentmise után, 19 órakor könyvbemutatóra kerül sor. A könyv címe: Katolikus hit alapfokon. Bemutatja Margulescu Cotiso a marosvásárhelyi Imádságháza vezetője. Minden érdeklődőt szívesen várunk.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items