Hirdetések

Hirdetések 2019. június 16. – Szentháromság vasárnapja

· Csütörtökön Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe, kötelező ünnep. Itt a szentmise de. 11 órakor lesz. Este 19 órától ünnepi szentmise lesz a Szent Miklós templomban, utána pedig az Úrnapi körmenet a főtéren mindkét plébánia híveinek részére. Az ünnep szebbé tételéhez, virágok hintéséhez, kérjük az elsőáldozókat, hogy fél órával a szentmise előtt menjenek a Szent Miklós plébániára és vigyenek virágot magukkal.
· Ugyancsak csütörtökön, este 21 órától egész éjszaka szentségimádás lesz reggel 7 óráig itt a templomban. Szeretettel várjuk a híveket, akik bármelyik órában bekapcsolódhatnak.
· Az elsőáldozók csoportképei és a DVD-k átvehetők a plébánia irodában.
· Keresztény Nyári Szabadegyetemre kerül sor július 10 – 13 között Gyergyószentmiklóson. Egy 4 napos rendezvény húszadik életévüket betöltött fiatal felnőttek számára, ahol a főszerep a közösségé, szórakozásé és a lelki feltöltődésé. Részletek olvashatók a kifüggesztett hirdetésben.
· Július 11 – 14 között tarjuk az Evangelizációs Bibliatábort az óvodások és általános iskolások részére a Szent István plébánián. Jelentkezni lehet a plébánia irodában július 1-ig. Részvételi díj: 25 lej.
· Szerdán, június 19-én de. 10 órától ingyenes ruhabörze lesz a plébánia nagytermében.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items