Hirdetések

Hirdetések 2019. augusztus 11. – Évközi 19. vasárnap

· Csütörtökön, aug. 15-én Szűz Mária Mennybevétele, Nagyboldogasszony ünnepe. Az ünnepi szentmise itt a templomban18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Búcsús szentmisék lesznek:
     - Szárhegyen, aug. 15-én déli 12 órától
     - Borzonton aug. 18-án déli 12.30 órától
- Aug. 22-én, csütörtökön d.u. 3-tól Szűz Mária Királynő ünnepén Kovács Péterben. A házszentelést Kovács Péterben és a hétvégi házaknál augusztus 20-án és 21-én végzik.
· Plébániánk meghívást kapott a szeptember 8-án tartandó kiskunmajsai Kisboldogasszony búcsúra. Az utazásra iratkozni lehet a plébánián augusztus 25-ig.
· A Főegyházmegyei Családpasztorációs Központ zarándoklatot szervez házaspárok és családok részére a csíksomlyói Szűzanyához szept. 7-én, szombaton. Részletek olvashatók a kifüggesztett plakáton és a csalad.ro weboldalon.
· A Krigel Sport Klub tisztelettel hívja az augusztus 16-én 19 órától tartandó Székelyföldi Lovas Ünnep című könyv bemutatójára. Szerző: Bajkó Tibor. A könyv ismerteti a 2008-tól megszervezett Gyergyói Lovas Napokat, majd az ebből átalakult Székelyföldi Lovas Ünnepet, bepillantást enged a kulisszák mögé is. A könyvbemutatót Bajna György újságíró vezeti le. Helyszín: Gyergyószentmiklós, a Szent István plébánia nagyterme. Mindenkit szeretettel várunk!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items