Hirdetések

Hirdetések 2019. szeptember 22. – Évközi 25. vasárnap

· Templomunkban az örökös szentségimádási nap szept. 28-án, szombaton lesz. Ez a nap ünnep az egyházközség számára. Éljünk a lehetőséggel, találkozzunk az Oltáriszentségben közöttünk lévő Jézussal!
· Jövő évben plébániánkon bérmálás lesz. Bérmálkozhat, aki meg van keresztelve, elsőáldozó volt és betöltötte a 16 életévét. A bérmálási felkészítők csütörtökönként 16 órától lesznek. Várjuk a fiatalokat, jelentkezzenek a bérmálásra.
· Bérmálkozói csoport indul felnőttek részére is. Jelentkezni lehet a plébánián okt. 8-ig.
· Pénteken, szept. 27-én 16 órától lelki délután tartunk pedagógusok számára. Szeretettel várjuk a pedagógusokat.
· Jövő vasárnap, szept. 29-én Szentírás vasárnapja. Ezen a napon a perselyezések a Szentírás terjesztésére fordítódnak. Templomunkban maratoni Szentírásolvasás lesz 12 -18 óráig, amire jelentkezőket várunk. Iratkozni lehet a kifüggesztett űrlapon.
· Szeptember 30-án elkezdődnek a plébániai hittanórák a kifüggesztett beosztások szerint.
     - Hétfő: 13.15 – 14.15 – A Fogarassy M. és a Vaskertes iskolába járó elsőáldozók
     - Kedd: 13.15 – 14.00 – I. - II. osztály
                14.00 – 15.00 – IV. – V. osztály
                16.00 – 17.00 – VI. – VII. – VIII. osztály
                18.30 – Ifjúsági óra –Várjuk az ifjakat!
     - Csütörtök: 13.15 – 14.15 – Kós Károly iskolába járó elsőáldozók
                      16.00- Bérmálási felkészítő
     - Szombaton: 10.00 – Ministránsfoglalkozás
· Október hónapban Rózsafüzér ájtatosságot tartunk minden este 17.30 órától. Arra kérjük a rózsafüzért társulat vezetőket, hogy a kifüggesztett űrlapon jegyezzék be az októberi ájtatosságok vezetésének sorrendjét.
· Az Arbor szövetség és a Szent István plébánia a „Jó ha tudunk róla” - előadás sorozat keretén belül szeretettel hív mindenkit Ferenczi Julianna – vallás tanárnő – „A hitoktatás helye az iskolai tantárgyak között” című előadására szept. 26-án 19 órától a plébánia nagytermében.
· A tekerőpataki úton tervezett, a pápalátogatás emlékére építendő Pápa park kivitelezéséhez az egyház tulajdonában lévő terület kicsinek bizonyult, még vásárolni kell melléje. 1 ár terület ára 1000 lej. A gyergyószentmiklósi Fúvószenekar 1 ár, a Szent István plébánia 2 ár területet kifizetett. A terület kibővítésének finanszírozásához további adományokat fogadunk el.
· Ruhabörze lesz a plébánia nagytermében szept. 26-án, csütörtökön 10 órától. Az itt felkínált ruhák ingyenesen elvihetők. Kérjük, szóljanak a környezetükben lévő szegény és rászoruló családoknak, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel.
· Köszönjük az Egyed-i Hegesztőakadémiának és a Trans Metal Öntődének a templomnál elhelyezett biciklitartókért.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items