Hirdetések

Hirdetések 2019. december 8. – Advent 2. vasárnapja

· A jövő héten folytatódnak a hittanórák, a ministránsfoglalkozás és a kézműves foglalkozás a beosztás szerint. Szeretettel várjuk a gyerekeket!
· Folytatódnak a RÓRÁTÉ szentmisék hétfőtől péntekig reggel 600 órától. A roráté szentmisék alkalmával gyónási lehetőség lesz egészen karácsonyig. Kiemeljük, hogy szerdánként gyermekrorátét végzünk, ahová szeretettel várjuk a gyerekeket.
· Hétfőn, dec. 9-én Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának ünnepe. Kötelező ünnep. Az ünnepi szentmise hajnali 6 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.
· Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz csütörtökön, dec. 12-én 19 órától a plébánián.
· Pénteken, dec. 13-án 19 órától lesz a Belső Iránytű következő előadása Isten a színpadon és a színfalak mögött címmel. Előadó: Fülöp Zoltán.
· Szombaton, az esti szentmise előtt adventi gyertyagyújtás lesz itt a templomban, azaz ünnepélyesen meggyújtjuk a harmadik adventi gyertyát.
· Szeretettek hívjuk a híveket az adventi vasárnapokon este 19:15-től a főtéri parkba adventi gyertyagyújtásra.
· Bíztatjuk híveinket, hogy lehetőségük szerint támogassák az EGYÜTT, EGYMÁSÉRT, SZENTMIKLÓSIAKÉRT programot. Adományaikat fogadják a BB Marketben, a Kordiál üzletben és a Sláger Centerben.
· Kapható a Joyce Rupp: Repülj, míg vannak szárnyaid! című könyv. Ára 30 lej.
· Katolikus falinaptár, forgatós naptár valamint Katolikus Kalendárium is kapható.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items