Hirdetések

Hirdetések 2019. december 22. – Advent 4. vasárnapja

· Ma, advent 4. vasárnapján közösen díszítünk fát a Megváltó érkezésének tiszteletére a Szent István téren. A fa díszítésében közösen veszünk részt a 11 órától kezdődő szentmise után.
· Ma 16 órától a Vaskertes Iskola Karácsonyváró Gyerekkoncertet ad itt a templomban.
· Kedden, dec. 24-én este a gyerekek pásztorjátékot adnak elő 21.00 órától, majd ezután kezdődik az éjféli mise.
· Szerdán, Karácsony napján a szentmisék a megszokott ünnepi sorrendben lesznek! Az esti szentmise után pedig a plébániánk ifjúsági zenekara, a Glory, karácsonyi koncertet mutat be.
· Karácsony másodnapján szentmisék lesznek:
     - de. 11.00 és este 18.00 órától itt a templomban
     - du. 13.00 órától a Gyilkostónál
· December 26-án 16 órától a Szt. Miklós templomban tartják a város énekkarai karácsonyi jótékonysági énekműsorukat. Fellép: a Gyergyószentmiklósi Ipartestület Férfikara, a Domokos Pál Péter Dalkör Női Kórusa, a Salamon Ernő Gimnázium és a Szent Miklós Kamaraegyüttes énekkarai, ill. zenekarai. Zongorán közreműködik Mihály Csaba zenetanár és zenésztársai. A bevételt a Szeretetkonyha javára.
· A gyergyószentmiklósi Fúvószenekar karácsonyi koncertet tart dec. 27-én pénteken 16 órától az örmény templomban. Szeretettel várják a híveket!
· A Mária Iskola lelki délutánt szervez 5 perc karácsony az év minden napján témával. A program helyszíne a Szt. István plébánia dec. 27-én, pénteken 15 órától. Meghívott: Hajlák Attila plébános. Bővebb információ a hirdetőtáblán!
· Egyházközségünkben a házszentelés jan. 2-án kezdődik. Minden reggel 9 óra körül indulunk. Kérjük, hogy nézzék át figyelmesen a házszentelési beosztást, mert változások vannak az előző évekhez képest. A beosztás ki van függesztve a hirdetőtáblán, az internetes honlapunkon, és a plébánia facebook oldalán is. Lehetőség van egyházi hozzájárulás kifizetésére a házszentelés alkalmával a kántoroknál. Bíztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet.
· Pre szilveszteri nótás-táncos mulatság lesz a Szilágyi vendéglőben dec. 19-én du. 15 órától. Jelentkezni lehet Oláh Arankánál.
· Mivel közeleg az év vége és még nagyon sokan nem fizették be egyházi hozzájárulásukat, tisztelettel kérjük, hogy lehetőségük szerint rendezzék ezt a tartozást. Köszönjük!
· Katolikus falinaptár és forgatós naptár kapható.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items