Hírek

A Katolikus Magyar Bibliatársulat nyári táborai 2010-ben

  • KMB Nyaralás: július 15-18 között felnőttek számára Szentpáli közösség nálunk címmel
  • Kincses Sziget: július 18-21 között, Bibliás Gyerektábor (I-VI. osztályosoknak) Vidáman Isten tenyerén címmel
  • Tini-Oázis: július 18-21 között, serdülők (VII-IX. osztályosok) biblia tábora Hol talizunk vele? címmel
  • Oázis: július 23-26 között, fiatalok bibliás tábora (X. osztály fölött) Párkapcsolatom Istennel és a nagy Ő-vel címmel

Részletes leírás a "Bővebben" feliratra kattintva olvasható.

 

  • KMB - Nyaralás

Július 15-18 között szervezzük felnőttek számára Güdücön Szentpáli közösség nálunk címmel. Előadások és csoportbeszélgetések keretében elemezzük Szent Pál levelei alapján az őskeresztény közösségeket, a bennük szereplő utalásokat a közösségi problémákra és a megoldási javaslatokat, illetve megnézzük, mennyiben hasonlítanak ezek a problémák a mi közösségi problémáinkra, és hogy miképpen alkalmazhatjuk az apostol által javasolt megoldást a magunk esetére.

Akárcsak az előző években, idén is Közgyűlést hirdetünk meg a találkozó idejére a társulat tagjai számára. Ennek időpontja: július 15-én 14 óra. Amennyiben ezen időponton nem lesz határozatképes, a szabályzat értelmében második időpontot is meghirdetünk: ugyanaznap, július 15-én 17,30 óra.

Várjuk szeretettel a társulati tagokat családtagjaikkal, bibliaolvasó ismerőseikkel ezekre a pihenési napokra, melyeknek már hagyománya van!

Bejelentkezni júl. 1-ig: Benczédi Katalinnál, tel 0365-800522, 0745-593390 vagy a „Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.” email címen.

 

  • Kincses Sziget - Bibliás gyerektábor ( I. – VI. osztályosoknak)

kincsesJúlius 18-21 között tartjuk Güdücön Vidáman Isten tenyerén címmel. Ószövetségi és újszövetségi ünnepek kapcsán együtt tanulunk meg helyesen ünnepelni, játszani, örülni.

Bejelentkezni júl. 1-ig: Marton Margitnál, tel. 0265-226849, 0751-173061 vagy a „Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.” email címen.

 

  • Tini-Oázis – serdülők (VII.- IX. osztályosok) bibliás tábora

tinioazisJúlius 18-21 között tartjuk Güdücön Hol talizunk Vele? címmel. Arról beszélgetünk, hogyan lehet Istennel találkozni a hétköznapokban, a krízis-helyzetben, és hogyan ünnepelünk Vele. Együtt kirándulunk, játszunk.

Bejelentkezni júl. 1-ig: Fülöp Timeánál, tel. 0745-870626 vagy a „Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.” email címen.

 

  • OÁZIS – fiatalok bibliás tábora (X. osztály fölött)

oazisJúlius 23-26 között tartjuk Güdücön. Címe: Párkapcsolatom Istennel és a nagy ’Ő’ –vel. Bemutatjuk, hogy mit mond Isten szava a szerelemről, párkapcsolatról, házasságra való felkészülésről. Lesz előadás, csoportbeszélgetés, játék, kirándulás stb.

Bejelentkezni júl. 1-ig: Kovács Szilárdnál, tel. 0745-155587, „Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.” email címen vagy Voloncs Bélánál 0746-235377 a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Güdüc, Gyergyószárhegy község faluja. A Gyergyószentmiklós (Gheorgheni)-Maroshévíz (Toplica) közötti útvonalon, Gyergyószárhegyet (Lazarea) Ditró (Ditrau) irányába elhagyva, Szárhegy után kell letérni Güdücre, és még kb. 2-3 km-t kell végig aszfaltos úton menni, hogy a helyszínre eljussunk. Kis nyaralóházakból álló közös telepen fogunk néhány szép napot eltölteni.  A ditrói vonatállomásról, mely a táborok helyszínétől kb. 5-6 km-re van, a bejelentkezés utáni egyeztetés függvényében a szállítást is próbáljuk megoldani.

Várunk mindenkit szeretettel!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items