Hírek

Fehívás Gyergyóból elszármazottakhoz

Gyergyószentmiklós polgármesteri hivatala a 2010-es Szent Miklós Napok kezdetével felhívást intéz minden olyan gyergyószentmiklósihoz, aki az ország határain kívül él. Célunk összegyûjteni minden olyan személyt, aki Gyergyószentmiklóson született, de távol tõlünk éli mindennapjait. A projekt egy világtérkép létrehozásáról szól, amelyet a 2010-es Szent Miklós Napok keretén belül fogunk kihelyezni, ezen megjelölve azon helységeket ahol az adott elvándorolt személy lakik. Továbbá, jövõtõl (2011) kezdődően minden évben meg szeretnénk szervezni a Gyergyószentmiklósi világvándorok találkozóját, amelyhez eme projekt megvalósítása feltétlenül szükséges. Kérjük tehát segítsen Ön is az ötlet megvalósításában!

Amennyiben Ön Gyergyószentmiklóson lakik, de tud olyan hozzátartozójáról, ismerõsérõl és további személyekrõl akik külföldön laknak, jelezzék azt nekünk e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy személyesen is leadhatják szükséges információiakt a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodájában.

Leadandó információk:

- A beküldõ személy elérhetõsége (arra az esetre, ha a külföldön élõkkel nem sikerül kapcsolatba lépni).

- Az elszármazott rövid bemutatkozója (családi állapot, foglalkozás, életkor, földrajzi behatárolás valamint egy fénykép az elszármazottról)

Köszönjük együttmûködését és szíves segítségét!

Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatala

 

 

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items